Mietin jo illalla mitä tänään voisi tehdä siiliä varten =) Ja tottakai heti aamulla ensimmäisenä oli mielessä ne puuhat. Ajattelin mennä kellarista hakemaan sen hyllyn jo tänne ylös (osina tottakai) tarkempaa mittausta ja suunnittelua varten. Pengon samalla häkkikomeroa josko sieltä löytyisi jotain kivaa siilille tai jotain mitä voisi hyödyntää talon rakennuksessa (myös yrttikasvatuksen tarvikkeet haen mutta se nyt ei kuulu tänne =D). Ajattelin myös etsiä sen pahviputken sieltä.
Eilen käytiin vuokraamassa leffa ja matkalla muistin että voisi ottaa niitä tyhjiä karkkilaatikoita matkaan mutta niinpä se sitten unohtui...=/ Mutta onneksi on aikaa! Ei olisi kiva olla tässä vaiheessa talonrakennusta yms jos siili tulisi vaikka viikon päästä!
Ompelukonekin odottaa keittiön pöydällä vielä eilisestä josko ompelisin vielä jonkinnäköisen pussukan siilille. (Mistä tulikin mieleeni että pitää lisätä hankintalistaan kuljetuskoppa, näin eläintarvikeliikkeessä aika hyvän jyrsijälle tarkoitetun kuljetuskopan).