Kiva kuhina käy aina kun matolaatikot nostaa pois yläkaapista =P Olen antanut niille päivittäin pienen palasen kurkkua ja pari porkkanapalasta, kurkku ainankin tuntuu tekevän kauppansa, johtuu varmaan sen pehmeydestä. Tänään en meinannut saada eilisestä kurkkupalasta kahta matosta irti joten laitoin senkin palan sitten vielä takaisin, olihan siinä hieman syötävääkin vielä.
Tänään lisäsin kumpaankin matolaatikkoon tehosekoittimella jauhettua kissojen kuivamuonaa hitusen, ajattelin kokeilla mitä siitä tykkäävät (tosin voi olla hankala tarkkailla kun sekoittavat sen kuitenkin niin hyvin sinne muuhun ruokaseokseen...)
Koteloita on kerääntynyt tähän mennessä viisi kappaletta, joista neljä alienilaatikossa. Yksi on edelleen matolaatikossa, näin sen tänään vilaukselta kun pengoin ruokaseoksesta koteloita mutta en löytänyt sitä uudelleen, tuskin kuitenkaan kuoriutuu pariin päivään joten ehdin sitä myöhemminkin etsiä.
Koteloita ajattelin kerätä alienilaatiikkoon yli 30 ennenkuin alan pakastamaan matosia siiliä varten. Senkin jälkeen jätän ainankin puolet madoista kasvamaan ja jos tuotos näyttää hurjalta niin pistän sitten vaikka toisen matolaatikon jääkaappiin vauhdin hidastamiseksi.
 
Hieman kyllä jännittää ensi viikko, kun MandyMayn laskettu aika on käsillä =) Kaksi kuukautta vielä pitäisi jaksaa odottaa ennenkuin meilläkin joku tuhisee =D *Odottaa innoissaan vauvauutisia*