Elikkäs tässä hieman tarkempaa tietoa neidin uudesta kodista.
Kaapissa on varsinainen kaappiosa (Heben uusi asunto) ja yläkaappi (tarvikkeille).
Varsinainen kaappiosa on n. 170 cm korkea, 97cm leveä ja 40cm syvä, yläkaappi muuten sama mutta korkeus n.40cm. Kokonaiskorkeus komeudelle on noin 235 cm (alaosassa sokkeli). Ulkoa värinä tumma puu, tummempi kuin pyökki ja nykyinen kaappi, sisältä valkoinen. Hyllyjä löytyy 5kpl, seinillä kiinnikkeet joten pääsee muuttelemaan. Nykyisessä kun ei pääse... Koitan saada kaikki käyttöön, joskin hankaloittaa kun juoksupyöräkerros vie niin paljon tilaa...
Kaappi haettiin tänään mutta jäi vielä porukoilleni, jossa isäni tekee oviin aukot pleksiä/lasia varten ja luiskien aukot. Toiveena olisi saada kaappi tänne 2 viikon päästä mutta saa nähdä.
Mietin tuossa tuota juoksupyöräkerrosta.... Haluaisin sijoittaa sen alimpaan kerrokseen josta kakka ei tippuisi kuten ylimmästä ja alimpaan voisi hankkia sopivankokoisen hiekkisen koko juoksupyörän alle. Samoin hiekkis voisi olla alimmassa....MUTTA luiska tuottaisi ongelmia kun ylemmästä kerroksesta olisi pidempi pudotus alaspäin....Jos taas pyörä olisi ylimässä ei luiska tuottaisi ongelmia mutta kakka ja pissi valuisi alaspäin ja alempiin kerroksiin, kuten nykyisessä ratkaisussa...
 
Jauhikset saivat tänään uuden kodin, pengoin porukoiden varastosta vanhan 20litraisen muoviakvaarioni joka on vallan mainio tähän tarkoitukseen. Löytyisi sieltä 60-litrainen lasiakvaariokin mutta pelkään että madot söisivät tiivisteet sisältä....ja olisi liian isokin nykyiselle farmilleni. Tämä pieni akvaario mahtuu hyvin Heben taloon, pistin sen nytkin ylimpään kerrokseen juoksupyörän viereen, saa neiti kuvitelle juoksevansa matoja kiinni =)
343947.jpg
Hebe päästi tarkastamaan uuden matofarmin ennen matojen muuttoa. Päätimme samalla tehdä suursiivouksen matofarmiin eli saada 99% alusista pois. Keskellä valkoisessa astiassa vanhasta matofarmista kaadettua höttöä, oikealla punaisessa alieneita (pistetään erikseen) ja vasemmalla läpinäkyvässä matosia muuttamassa. Kaikki koppiset menivät parempiin suihin...
343957.jpg
Ei vaiskaan =D Lavastettu!
343948.jpg
Kyllä Hebe sai syödä masunsa täyteen koppiksia ja alushötön mukana olleita pikkumatosia joita orjat eivät jaksaneet nyppiä.
343949.jpg
Neiti nautti täysin sieluin kun sai penkoa kasasta matosia.
343950.jpg
Näytti sen verran mieluiselta puuhalta että jätettiin kasa matosia nautittavaksi "luonnonmukaisella" tavalla muinakin päiviä =) (Eli siis orjat kypsyivät nyppimiseen viimeisten matojen kohdalla....) Tässä kuvassa näkyy että porkkanasoosi maistuu pikkuneidille!
343962.jpg
Ja koko toimitusta vartioi suuri peto nimeltänsä Nana. Elikkäs meidän uusin perheenjäsenemme, nelikuinen collinnarttu. Tulee erittäin hyvin toimeen Heben kanssa, pari kertaa tökännyt nenänsä hieman piikkeihin ja sen jälkeen jaksaa katsella vierestä kun neiti taapertaa lattialla (orjat valvovat tottakai vierestä =) )