Tosin ei aivan vielä =) Ajattelin tuossa parin viikon päästä laittaa jauhomatofarmin pystyyn jääkaapin yläkaappiin. Siellä pitäisi olla tarpeeksi lämmintä, pimeää ainankin on... Madot kasvavat karkkilaatikoissa, joissa on rei´itetyt kannet ja laatikot pistän yhteen isompaan laatikkoon (jotta ne on helpompi saada alas ja jos joku sattuisi pääsemään pois karkkilaatikosta niin toivottavasti jäisi isompaan laatikkoon, tosin siinä ei sitten ole kantta...) Toivottavasti sitten tämä farmi tuottaisi sen verran matosia mitä siili syö =) Ehkä sitten kun olen jauhomatofarmiin tottunut niin voisi myös jättiksiä harkita =) Sirkat ja muut sitten vaativatkin PALJON enemmän totuttelua =D
Siilitalo ei ole tässä viikonloppuna edistynyt sen kummemmin, pari pensseliä tuli ostettua. Kun tuo koulukin jatkuu taas huomenna niin aikaa ei enään viikolla ole niin paljoa. Onneksi on vielä ainakin kaksi kuukautta aikaa aikaa, kun lakkaus ei ole vielä puolivälissäkään =)
Löysin muuten keittiönvaa´an Huuto.netistä. Ikean malli ja postikuluineen tuli yli 10€ halvemmaksi kuin uusi ikeasta, varsinainen löytö ainankin minun mielestäni! (Tämmöinen siis http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15570&catalogId=10103&storeId=15&productId=63372&langId=-13&parentCats=15570*15673*16034 )
Huomasimpa tänään että toisen kissani fleksissä on heijastimena Meritan siili-heijastin =) Mitäköhän muita siiliaiheisia tavaroita sitä löytääkään vielä ;)