Lauantaina ja eilen otettiin oikein urakka ja tehtiin talo lähes valmiiksi.
Enään puuttuu taka- ja sivuseinien kiinnitys ja pikkuhyllyn kiinnitys.
Osa kuvista on kallellaan, vaihdan ne pystyyn kunhan kerkeän =)
101766.jpg
Tässä testattiin ovien leveyttä joka tässä vaiheessa vielä näyttää vallan hyvältä ja kaikki on hienosti =)
101767.jpg
Tässä näkyy koko talo ilman seiniä ja ovia. Ylimmässä kerroksessa on muovimatto, jota pitää vielä hieman pienentää jotta on sopiva.
101770.jpg
Makuuhuonekerroksessa on toinen pesä ja luiskakin näkyy. Luiskissa ei tässä vaiheessa vielä ollut kiinnikkeitä joten ei ole ihan lopullisessa paikassaan.
(Kuvanlaatu ei ole paras mahdollinen mutta tarpeellinen näkyy, eikö vain? Rakennusprojekti oli kuvien ottovaiheessa sen verran tiivis että ei paljoa ehtinyt katsella tuliko hyvä kuva vai ei =D )
101771.jpg
Tässäpä sitten puuhakerros. Tässäkin kuvassa on ämpäri pitämässä pikkuhyllyä paikoillaan, kiinnitykset puuttuvat vieläkin.... Oikealla näkyy keskeneräinen juoksupyörä, reunat ovat sen mukaiset! =D Tällä hetkellä pyörästä puuttuu pari ruuvia ja grippiteippi sekä matkamittari.
101772.jpg
Tässä sitten talo tänä aamuna ovet paikoillaan. Ovia pitää vielä tällä hetkellä kiinni pyykkipojat mutta myöhemmin tulee vielä kahvat ja magneetit pitämään ovia paikoillaan. Alimmalle kerrokselle on siis omat pikku ovensa ja ylemmille isot. Ovet menevät talon yli mutta myöhemmin rakennettava katto "piilottaa! tämän virheen ;) Ylin kerros ei tule olemaan Heben käytössä ennen katon valmistumista (t.s. luiska ei ole paikoillaan jotta sinne ei pääse) mutta myöhemmin myös ullakolle on tarkoitus tulla siilitilaa =)
Ovien kiinnitys oli helpommin sanottu kuin tehty! Pleksiin piti ensin porata reiät ruuveja varten, sitten ruuvata pleksi kiinni listaan ja lopuksi vielä saada listaan kiinni saranat! Tuntui että listat meinaa revetä, taisi olla aavistuksen liian isot ruuvit mutta kyllä koossa ainankin toistaiseksi on.... Toista kertaa tuskin rupean pleksistä ovia tekemään tai sitten saa olla valmiit reiät =D