Kesä on mennyt vilinällä silmien ohi, ei ole meinannut muistaa koko blogia kun puuhaa on riittänyt =)
Hebe on alkanut heräilemään itsekseen 19-21 välillä, ruoka ollaan pyritty antamaan noin 20 pintaan joten välillä talosta kuuluu kovaakin raapinaa ja juoksentelua kun ei ruoka olekaan tarjoilla heti neidin herättyä! Ja auta armias sitä meteliä kun ollaan tultu parina päivänä kotiin vasta 22-23 maissa eikä neidillä ole ollut ruokaa!
Ruokaa olen pistänyt myös ruokakupin lisäksi välillä pikkukupeissa ympäri taloa, tähän mennessä Hebe on jokaisen löytänyt! Seuraavaksi ajattelin ottaa alimmasta kerroksesta hiekkikset ym.pois ja peittää kerroksen sanomalehtisilpulla. Sinne voisi sitten piilotella vaikka raksuja =)
Vielä ei ole löytynyt ruokaa, jota Hebe ei pistelisi, joskin sirkkojen jalat jää usein syömättä mutta eipä niissä mitään syötävää oikein olekaan. Porkkanasose on herkkua, se näkyy tällä hetkellä masustakin, kun piti avattu purkki syöttää ennen sen pilaantumista =)
Ruokia ollaan myös pakastettu pikkurasioissa päiväannoksiksi, sieltä on sitten helppo pistää sulamaan edellisenä päivänä ja antaa. Olikohan rasioita 14 vai 16....nyt en muistakaan....mutta noin kahden viikon sapuskat aina saa. Lisäksi kun useampi purkki avataan pakastusta varten, niin niiden jämistä saa pariksi päiväksi mukavan monipuolisen aterian!
Sanomalehdestä puheen ollen, Heben mielestä häntä varten ostetut ja tehdyt pesät ovat surkeita, parhaat nukkumapaikat löytyvät maitotölkistä, tyhjästä jäätelörasiasta (fleecellä pehmustettuna tottakai) ja juoksupyörän alle laitetun sanomalehden alta =) Myös hiekkiskerroksen pohjalla olevan fleecen alta neiti löytyy tämän tästä nukkumasta. Siellä nukkuessa kuuluu myös asiaan välillä töniä hiekkistä pois tieltä kovaan ääneen jotta orjat muistavat neidin olemassaolon ;)
Pihallakin on oltu iltaisin joitain kertoja ja joka kerta Hebe on entistä rohkeampi, tosin nurmikko on edelleen kaikkein pelottavin materiaali kävellä....Voisi varmaan pistää kissanruohoastian Heben taloon välillä, saisi tuntumaa =)
Jauhomatofarmi kasvaa ja kukoistaa, pistin yhden laatikollisen myyntiinkin siiliyhdistyksen sivuille, kun on reilusti yli oman tarpeen ja koko ajan lisääntyvät.
Kuvia ei ole tullut otettua viimeaikoina, pistän taas joku kerta sitten enemmän =)