Käytiin tänään katsomassa josko Hartikaiselta löytyisi rullaluistimen renkaita taikka laakereita juoksupyörän tekoa varten ja löydettiin aika huippurengas siihen. Rengas on tarkoitettu potkupyörään tms eli aavistuksen suurempi kuin rullaluistinten renkaat (olisiko halkaisija ollut 10cm tienoilla). Muuten aivan tavallinen mutta kun sitä pyörittää niin sisällä alkaa palaa ledi-valot =D Keltainen, punainen ja sininen muistaakseni ja sitä voimakkkaammin mitä nopeammin pyörii... En kyllä sitten tiedä mitä iloa tuosta juoksupyörässä on mutta kun tarvittiin vain yksi rengas niin tuo oli sopivasti myynnissä yksittäin (rullaluistinten renkaat oli 4kpl pakkauksissa ja irtolaakerit 6kpl pakkauksissa).
60368.jpg
60369.jpg
Tässä rengas vauhdissa, tiedä sitten saako siili sitä näin kovaan vauhtiin =D
Lisäksi käytiin Robinhoodissa Hollolassa, kun ei siellä olla pitkään aikaan käyty, mukaan tarttui pyörän mittari juoksupyörää varten, toimintoina mm.ajettu matka, huippunopeus ja kello =D Täytyy vain toivoa että menee automaattisesti päälle kun juoksupyörässä aletaan juosta...Sitä ei lukenut käyttöohjeessakaan mutta luulisi että lähtee =)
60370.jpg
Luimpa sitten ensiksi kaupassa paketista että asshole...=S Mutta tuollainen aika perus juttu on, toivottavasti palvelee tarkoitustaan =)