Hebe on pysytellyt tiiviisti pesässään. Viime yönä kävi noin 11 maissa syömässä, ensin herkkujättikset ja sen jälkeen noin puolet itse ruuasta. Aamulla oli lähes kaikki ruoka kadonnut mutta juoksupyörässä tai hiekkiksessä ei ole käyty laisinkaan.
Näin viime yönä unta että meinin katsomaan Heben taloa ja alimmassa kerroksessa oli Hebe poikastensa kanssa, joita oli yhteensä neljä: kolme minikokoista Hebeä (samannäköisiä ja muotoisia, mutta vain n.2cm pitkiä!) ja yksi, joka oli vielä pesässä oli sitten tuplasti näitä pienempiä suurempi =D Olisikohan ollut ennenuni....Olisipa jo perjantai niin voisi kurkata pesään! (Laskin että Hebe olisi alkanut synnyttää la-su välisenä aikana joten perjantai-illalla olisi kulunut 6 päivää....)
 
Heben masu näytti kyllä eilen pienemmältä, tai sitten vain kuvittelin....Olisi niin tehnyt mieli ottaa neiti sylittelyyn ja punnitukseen!
Koko ajan miettii myös mahdollisuutta että pesässä ei olekaan poikasia...Mutta se ei selittäisi Heben käytöstä....?
 
Voi tätä odotuksen tuskaa.... Ennen synnytystä ei osannut kuvitellakaan kuinka outoa on kun ei saa kurkata vauvoja laisinkaan! Tähän mennessä itsellä on kokemusta vain sellaisten eläinten jälkikasvusta jota voi (ja pitääkin) koskea heti syntymän jälkeen!