Kävimme eilen ostoksilla ystäväni kanssa ja mukaan tarttui Black Bullista suloinen pieni keraaminen kuppi porkkanankuvin sekä Prismasta ihana siilijuliste kehyksineen. Kuvassa on nukkuva siili ja teksti "Taisteluvalmiina" =) Pistän kuvan huomenna, tänään ei jaksa enään kaivaa kameraa esiin.
 
Ensi viikolla olisi aikomus käydä hakemassa ainankin vanerit ja lakka taloa varten, jos rahaa jää niin ehkä jotain muutakin. Sahakin pitäisi lainata taikka ostaa jotta saa luiskien aukot tehtyä. Ja jossain vaiheessa pitäisi vielä ostaa kasa nauloja ja ruuveja kokoamista varten.  Eli tekemistä riittää =D
 
Näin viime yönä unta taas siilistä =D Tarkkaan en muista mitä siinä tapahtui mutta sain tietää siilin sukupuolen..en kyllä muista enään sitäkään oliko tyttö vai poika =P Jotenkin sitä jo odottaa kovasti että saisi kasvattajalta tietoa sukupuolesta, luovutusajasta yms. yms.... Monta asiaa olisi kivempi katsella jos tietäisi sukupuolen =P Tosin olen ajatellut että sininen / vaaleansininen sopii kummallekin sukupuolelle ja kun meiltä löytyy ennestään myös purkki vaaleansinistä maalia niin sillä voi sitten maalata jos haluaa jonnekin muuta väriä kuin lakan väriä. Ja sen vessankin tilasin sinisenä =P Pidän itsekin sinisestä värinä mutta jos tyttö tulee niin kyllä sinne taloon pitää jonnekin saada lempiväriäni, vaaleanpunaista ;)