Tänään on hiki hatussa koottu siilitaloa, tai lähinnä sen osia. Luiskat ja hyllyt ovat nyt valmiina viimeisiä kappaleita vielä maalata pari...Huomenna tai viimeistään perjantaina pääsen kokoamaan talon osittain ja tekemään pikkuhyllyä.
Rupesin myös lakan kuivumista odotellessani kokoamaan listaan nettikauppojen siilinruokien hinnoista, lista löytyy vasemmalta palkista kun klikkaa sivut-osiosta Hintavertailua-kohtaa. Kaikennäköinen palaute ym. on sallittua jotta saan listaa täydennettyä. Vielä lista ei ole täydellinen mutta teen sitä pikkuhiljaa valmiiksi =) Idea lähti kun oli monta eri sivua auki ja koetin itse vertailla hintoja eri kauppojen välillä. Päätin aluksi tehdä vain itselleni tämmöisen listan mutta ajattelin että siitä voisi olla hyötyä myös muillekin siilisteille joten päätin pistää sen tänne näkyville myös!
 
Lemmikkiexpressistä on tulossa tilaus purkkiruokia, pikkuisen kaikenlaista näin alkuun. Tilailen sitten lisää kun näen mikä maistuu ja kuinka paljon menee.
Eläviä ötöjä ajattelin myös tilailla lähiaikoina, mutta siitä sitten lisää toiste, nyt pitää jo mennää töihinkin vaikka mieli  olisi jäädä tänne rakentamaan siilitaloa!