Matofarmilla on alkanut oikein kunnon koteloitumisbileet =D Jo viime viikon lopulla katselin että alkais alieneita olemaan ihan kunnon määrä ja ajattelin alkuviikosta pistää reilun määrän matosia pakkaseen. Oltiin sitten vkonloppu poissa (matosilla tuoreruokana tuplamäärä porkkanaa) ja kun sunnuntaina takaisin tultiin niin keräilin kummastakin matolaatikosta yhteensä n.30-45 alienia =D Ja alkuperäinen tavoite oli kerätä yhteensä noin 50 alinia/koppista!
Tänään otettiin sitten miehen kanssa urakka ja pistettiin kaikki matoset pakkaseen, paitsi aivan pienet (joita jäi ehkä kolmisenkymmentä) jotka pistettiin lihotuskuurille (ruokaan lisättiin kuivahiivaa, leseitä ja paljon jauhettua kissanraksua ja nesteeksi porkkanaa ja kurkkua). Alienit jaettiin kahteen laatikkoon, jo kuoriutuneet koppikset jäi toiseen ja toisessa nyt pelkästään kuoriutumattomia alieneita. Koko prosessiin meni sen verran aikaa että pikkumatosen laatikkoon laittamani mato ehti ruveta muuttamaan itseään alieniksi ennenkuin ehdittiin pistää se omaan laatikkoonsa =D Vaihtokin sitten laatikkoa alieniboksiin =P
 
Muuten ollaan muuttamassa tällä viikolla uuteen isompaan asuntoon joten siiliprojekti on matolaatikoita lukuunottamatta jäässä sen aikaa. Uudessa asunnossa on parveke, jossa saa kätevästi lakattua loput osaset ja muutenkin tehtyä kaikki likaisemmat hommat =) Ja muutenkin on tilaa enemmän kuin nykyisessä (neliöitä lähes tuplaantuvat!) joten kivempi on sitten siellä niitä laitella ja tehdä.