Tänään olisi laskettu aika Hebellä... Osa minusta on aivan varma että sieltä tullee pikkutuhisijoita, osa taas on vakuuttunut siitä että neiti on vain lihonut ;)
 
Tuntuu että Hebestä on tullut rauhallisempi viimeaikoina, ei puuhaile niin aktiivisesti kuin ennen mutta toisaalta tuhisee enemmän.... Erot ovat kyllä melko pieniä ja en tietenkään voi olla varma mitä neiti puuhailee kun itse nukun ;) Mutta toiveet ovat korkealla että kohta pesästä kuuluisi jotain muutakin kuin Heben tuhinaa!
 
Ruuan määrää ei olla kovinkaan paljoa lisätty, lähinnä Hebe saa hieman enemmän raksuja ja ruoka-annoksen kokoa on kasvatettu aavistuksen. Lisäksi annetaan joka ilta raejuustoa ja/tai kissanmaidon vastiketta sekä pirskattia. Myös jättiksiä ja muita herkkuja on useammin tarjolla, usein juuri punnituksen jälkeen hyvittelynä =)
 
Paino on neidillä noussut jonkin verran. Johtuuko masuasukeista vai ruuan määrän lisäyksestä, siitä saadaan varmuus vasta myöhemmin ;)  Viikon verran ollaan jo rauhoitettu Heben elämää sen verran että pesiin ei olla enään koskettu eikä siis Hebeä olla otettu pesästä punnittavaksi ruuan antamisen yhteydessä. Hebelle on annettu kaksi pesää vaihtoehdoksi, toinen on kaupan muovinen "iglu"-tyyppinen ja toinen on itseväsäämäni pahvimökki. Pahvisesta löytyy oviaukosta "verho" eli suikaleiksi leikattu fleecepalanen, muutama ilmanvaihtoaukko mökin yläosassa ja irrotettava katto, johon olen myös teipannut näitä suikalefleecepalasia, jotta mökki tuntuisi matalammalta "luolalta". Kumpaakin pesään olen leikellyt pieniä fleecepalasia, joita Hebe onkin siirrellyt ahkerasti ympäriinsä!Ompa niitä löytynyt hiekkiksestäkin ja heiteltynä kaapin ovea vasten siten että kun avaamme oven tulee kasa fleeceä ulos =) Kummatkin pesät ovat talon alimmassa kerroksessa: jos ja kun poikaset ovat sen verran isoja että lähtevät liikkelle ei ole heti vaaraa tippua/kieriä alempaan kerrokseen vaan pitää ensin opetella menemään ylöspäin.
 
Täällä siis elellään jännityksessä =) Iltaisin on tullut tarkkailtua ja kuunneltua kahta tarkemmin mitä Heben talosta kuuluu....Toivottavasti piakkoin jotain uutta!
 
7AqNp3.png