Syksy alkaa olla täydessä vauhdissa ja itsekin on tullut juostua koulun ja töiden väliä eikä ole koneella paljoa ehtinyt olemaan. Hebelle syksy toi muutoksen talossa: asuntomme lattiat eivät ole tarpeeksi lämpimät kun patteritkaan eivät vielä lämmitä tarpeeksi joten Hebellä ei enään ole pääsyä alimpaan kerrokseen, sen sijaan ylin kerros on käytössä. Tämän johdosta pistin eilen talon sisustuksen osittain uusiksi.
219709.jpg
Alimmassa kerroksessa on hyvä säilyttää tavaroita, Heben ja marsujen kuljetuskopat, kylpyhiekat ja fleecet mahtuu mukavasti. Onneksi ovet saa erikseen auki  ettei tarvitse koko talon ovia aukoa. Taikakuutiopalaset odottaa vieressä ensi viikon messuja, tai lähinnä sitä että kokoaisin sinne tarvittavat tavarat yhteen...
219710.jpg
Heben nykyinen alin kerros on kylpy / puuhahuoneena. Oikealla chinchillahiekkaa laatikossa ja vapaassa tilassa neiti harjoittelee harva se ilta jalkapalloa tai jotain muuta mukavaa raksujen tai kuivattujen sirkkojen houkuttamana =) Luiskan alla on maitotölkit jotta luiskan kulma ei ole niin jyrkkä.
219712.jpg
Tässä kerroksessa on kissanhiekka-astia ja ruuat. Lämpömittari näyttää tällä hetkellä +23 astetta eli ihan sopivasti. Tosin aion pistää vielä toisen mittarin taloon pariksi päiväksi lämpötilan varmistamiseksi.
219714.jpg
Mökkikyläkerrosta Hebe ei käytä oikeastaan kuin läpikulkuun mutta onhan sekin nyt sitten kuvattu.
219716.jpg
Ylimmässä kerroksessa on juoksupyörä. Vielä viikko vanhalla pyörällä, ensi viikolla saan messuilla haltuuni uuden juoksupyörän, tämä nykyinen on hieman kenkku... Mutta jää kakkospyöräksi, kyllä se sen verran kuitenkin toimii. Arvatkaas muuten mitä oikealla olevassa kohoumassa on? ;)
 
Ollaan suunniteltu Hebell joululahjaksi uutta taloa, nykyisessä on monia huonoja puolia ja näkyy kyllä ettei rakentajilla ole kovin kummoisia rakennustaitoja. Ja sitäpaitsi kun on nähnyt talon toiminnassa ja keksinyt monia pieniä asioita, joita olisi voinut tehdä toisin niin Heben kuin omankin käyttömukavuudenkin kannalta.
 
Mutta ensi viikolla messuille, sieltä sitten lisää!