Jotkut sitä laihduttaa kesäkuntoon kun meidän neiti lihottaa kesän korvalla!
Hebe on viimeaikoina alkanut laihtua hieman ja nyt koetetaan nostaa painoa lisäämällä ruokaa pikkuhiljaa. Liikuntaa ei kauheasti voi vähentää, juoksupyörää ei voi ottaa pois, seurauksena olisi suuri mielenilmaus ja pakoyritys, niin suuri on neidin rakkaus pyöräänsä.
Kahdesti viikossa pyrin punnitsemaan neidin ja näin seuraamaan painon kehitystä.
 
Eilen oli ensimmäistä kertaa kokeilussa raksukuppi. Tähän mennessä neiti on syönyt jokaisen raksun, jonka olen mökkiin piilottanut tai palloon laittanut, nyt laitoin pallon lisäksi myös pikkukuppiin kasan raksuja, aavistuksen verran enemmän kuin ennen ja kappas, aamulla oli kupissa vielä hieman jäljellä! Syöty määrä vastasi aikalailla normaalia annosta joten kaipa neiti osaa säännöstellä raksunsyöntiään. Pitääkin koettaa pikkuhiljaa lisätä myös raksujen määrää, samalla kuin muunkin ruuan.
Painon kehitystä koetan muistaa merkkailla oikean reunan alaosan laatikkoon, jos haluatte seurata kehitystä.
 
Tänään Hebe sai myös ennakkoon synttärilahjansa: uuden mökin sekä ruokaötöjä: jauhiksia, jättiksiä ja sirkkoja (ja mä olen hermoheikkona kun meillä on ensimmäistä kertaa eläviä sirkkoja!). Jauhikset lähinnä täydentävät matofarmia, joka on viimeaikoina kokenut kadon (jäljellä taisi tänään olla enään ehkä kymmenkunta matoa + muutama koppis....), toivottavasti tämä matokasa elvyttää farmin ja pysyn taas vuoden verran omavaraisena jauhiksien suhteen (myin syksyllä jopa yhden karkkilaatikollisen "ylimääräisiä"!)
 
Reptilicasta tilatut purkit eivät ole vieläkään tulleet, olen jo lähettänyt pari peruutusmailiakin mutta niihinkään (kuten muihinkaan maileihini) ei ole vastattu.... Toivottavasti siiliyhdistyksen foorumin kautta järjestyy kimppa lähiaikoina, sen verran pyörryttävät hinnat paikallisissa eläinkaupoissa purkeilla on! (n.7-10e purkki! Ja valikoima lähinnä muutaman purkin luokkaa....)