Kysyin tuossa pari päivää sitten LahtiPlastilta www.lahtiplast.fi paljonko maksaisi muovista tehdyt ovet siilitaloon ja laittoivat mailia:
 
"Kirkas akryyli tulisi siilinasumukseen maksamaan 2 mm paksuna 14,50 € ja 3 mm paksuna 21,70 €. Kakkoslaatuisena löytyisi 6 mm polykarbonaattikennolevyä (käytetään usein kasvihuoneissa), josta sahattuna kyseiset palat maksaisivat noin kympin."
 
Eli 15€ ovet? tähän pitää kyllä tarttua. Menenkin siis heti ensi viikolla tekemään tilauksen ovista. Nyt pitää vain suunnitella tarkkaan että minkä kokoiset palat haluan, sitä muovipalaa kun on sitten hankalampi pienentää saatikka suurentaa!
Ajattelin jos pysyisin sen verran alkuperäisessä että laittaisin kuitenkin puiset kehykset oveen, johon sitten ruuvaisin muovilevyn tarpeeksi monesta kohtaa. Toisena vaihtoehtona ajattelin tehdä koko ovet muovilevystä mutta tässä ongelmana on saranoiden kiinnitys...=/ Eli pitää siis vielä pitää mietintämyssy päässä vähän aikaa, luultavasti päädyn ensimmäiseen vaihtoehtoon.
 
Muuten projekti ei ole tässä edennyt sen kummemmin. Eikä tässä onneksi vielä mikään kiirekään ole, ainankin kuukausi vielä aikaa tehdä asumusta ja hankkia tarvittavia tavaroita yms. Ensi viikolla olisi tosiaan tarkoitus tilata muovilevyt oviksi ja käydä hakemassa iso pönikkä lakkaa jotta pääsee taas lakkaamaan, olisipa autotalli missä tehdä, jotenkin hyllynpalaset olkkarin lattialla vie aika paljon tilaa...
Lakkapurkin kyljessä sanotaan että on käyttövalmis seuraavana päivänä mutta täysin kuivunut vasta viikon kuluttua: eli jos varaan seuraavat 2-3vkoa maalaamiseen ja annan niiden kuivua vähintään pari päivää ennen kokoamista (ottaen huomioon että jokainen kappale lakataan kahteen kertaan) niin kyllä meillä maalihuuruissa ollaan lähiviikot =D Onneksi on myrkytön ja vesiliukoinen lakka, eipä täällä ole haissut oikeastaan ollenkaan, ainoa haju on jos pistää nenänsä liian lähelle vielä märkää lakkaa ja vähätkin hajut katoaa kun pitää hieman ikkunaa auki.
Odotan tässä vaan innolla kunnes osat on lakattu että pääsee kokoamaan hyllyä ja näkee sen kokonaisena! Ja tottakai odotan vielä enemmän sitä päivää kun saan tuoda siilin asumaan siihen taloon =)