Kauheasti on ollut työ ja muita kiireitä ettei ole koneelle kerennyt =) Kameraa on sentään muistettu välillä käyttää ja tässä tulee nyt niitä kauan kaivattuja kuvia =)
118693.jpg
Ekana aamuna mökistä näkyi vaan pieni peppu.
118684.jpg
Äkkiä tutkimaan avaraa maailmaa, ei tässä nyt malta kädessä olla!
118686.jpg
Tutuntuoksuisen fleecen alla on hyvä torkkua. Tämä fleece on vieläkin käytössä, tosin parit kakat on sille tehty eli taitaa päästä kohta pesukoneen uumeniin...
118687.jpg
Sapuska maistuu kyllä! Eipä ole minään aamuna vielä jäänyt lautaselle mitään, varsinkin madot ja maissi on herkkua =)
118690.jpg
Tässä tehdään hoitokissa Viirun kanssa tuttavuutta, Hebeä kiinnostaa enemmän muut tuoksu kuin Viiru, joka lähinnä tarkkaili vieressä Heben menemistä ihmeissään.
 
Tällä hetkellä Hebe nukkuu juoksupyörän alla....tiedä mikä logiikka siinäkin nukkumapaikassa on =D Hyvin tuntuu viihtyvän ja sylissäkin malttaa ollakin jo hetken aikaa, ei enään tarvitse koko ajan tutkia ja nuuskia.
Teen tällä hetkellä töitä, jotka alkavat klo6 ja kovaa on Hebe juossut pyörässä vielä lähtiessäni töihin. Välillä ollaankin vitsailtu että taitaa kulua puhki koko pyörä tuota tahtia =D
Kylvyssäkin ollaan kahdesti oltu, kerran pelkällä tassupyykillä, kun ollut ihan ruskeat kakkatassut ja kerran "kokovartalokylvyssä". Muuten on pysynyt todella puhtaana pikkuneiti, ottaa itsekin hiekkakylpyjä (sekä kissan että chinchillanhiekassa) melko ahkeraan, piti oikein levittää hiekkiskerroksen pohjalle yksi isompi fleecepalanen, helpompi siivota kun karistaa kankaasta hiekat takaisin hiekkikseen.
Muuten talo on toiminut vallan mainiosti. Ainoana muutoksena, mitä tekisin jos nyt rakentaisin, olisi juoksupyörän sijoittaminen pohjakerrokseen, tuntuu että siivotessa suurimmat kakat ovat juoksupyörässä , sen alla ja muualla kerroksessa, alaspäin menevällä luiskalla jne.... Jos juoksupyörä olisi alemmassa kerroksessa, voisi kerroksen pohjalle sijoittaa isohkon astian täynnä kissanhiekkaa.... Nyt jos laitan astian niin ei pääse enään kerroksesta alemmas.... Mutta tällä hetkellä tuntuu sanomalehti juoksupyörän alla hoitavan hommansa aika hyvin.