Hihii! Tänään tuli tilaus luppakorvilta!
56677.jpg
Tämännäköinen vessa sitten tuli. Ja hiekkalapio kanssa! Ihanan pikkuinen lapio =P
56678.jpg
Vessan takaseinässä on tällainen kätsy sarana, jolloin sen saa avattua siivousta varten. Kappaleet saa myös kokonaan irti toisistaan perusteellisempaa pesua varten.
Luppakorvilta tuli extrana myös tuommoinen jyrsijöiden suola tms.kivi. Pitänee kysyä josko kaverin kani söisi sellaista. Täytyy kyllä suositella Luppakorvia, hyvä palvelu, sähköpostiin vastattiin lyhyessä ajassa ja tilaus tuli nopeasti perille ja vielä exran kanssa! =)
56679.jpg
Sahailin vielä noihin hyllyihin aukot luiskille...tein tahallani isot jotta luiskan puolta saa tarvittaessa vaihdettua ilman sahausta + maalausta. Teen vielä noille tynkäpaloille tuet alapuolelle jotta eivät heilu. Vieressä näkyy muita osia kuivumassa. Pitää kyllä ostaa seuraavaksi se isompi pönikkä maalia, sain pienellä maalattua jalat ja pikkuhyllyn kertaalleen ja mökin kokonaan ja jäi aivan pieni tilkka...Ja maalattavaa kun on vielä vaikka kuinka =D Onneksi aikaa on. Nyt ei tullu kuvaa otettua mutta mökin katto on jo valmiiksi maalattu, alapuolelta kerran ja päältä kahdesti. Sävy on kyllä todella hieno vaikka itse sen valkkasinkin =D Itse mökki oli kyllä todella hankala hiottava, eipä sitä hiottavaksi ole taidettu tarkoittaa mutta siitäkin tuli mielestäni aika hyvä =)
56675.jpg
Jalkoja pitää kyllä hioa ennen maalausta aika lailla. Varsinkin noista ruuvinrei´istä ovat aika tikkuiset. Hioin reikien päältä hiomapaperilla ja sisältä pyöräytin pururoskat ja tikut pois tasapäisellä ruuvimeisselillä ja tarvittaessa hioin vielä päältä hiomapaperilla. Aika homma siinä oli kyllä, tänään en tehnyt kuin kaksi jalkaa, mikä oli kyllä aika hyvä kun tuo lakka loppuu kohta...
56676.jpg
Tässä jalka hiottuna. Siistiä tulee kun jaksaa hinkata =D Mutta kyllä tuosta hieno tulee. Alkuun kun vaalealle puulle lakkaa pisti niin näytti siltä että kamalan vaalea...mutta tummuu hieman kuivuessaan tuollaiseksi ihanan lämpimän sävyiseksi.