Mailailin eilen ja tänään Tiian kanssa, joka kasvattaa siilejä "Tähtimeren"-nimellä, heille on syntymässä valkovatsasiilejä pääsiäisen jälkeisellä viikolla, emänä MandyMay ja isänä Elmo. Ja varattiin sieltä yksi poikanen! Luovutus on kesäkuun puolessa välissä =)
 
 
*Tanssii pieniä iloisia tansseja* Nyt vaan toivotaan että kaikki menee hyvin! *Toivottaa MandyMaylle oikein ihania odotuksen loppuhetkiä, helppoa synnytystä ja terveitä poikasia*
 
Kävimme tänään tilaamassa LahtiPlastilta siilitaloon ovet ja keittiön & eteisen oviin kulkuesteet 2mm kirkkaasta akryylistä, saadaan hyvällä tuurilla jo tällä viikolla, viimeistään ensi viikolla.
Muuten kävimme tänään ostamassa (taas =D ) hieman tarvikkeita yms. siilille. Mukaan tarttui iso musta saavi Tarjoustalosta:
59843.jpg
Pohjan haljaisija on muistaakseni n.45cm eli ainankaan ei ole liian pieni =D Paksuhkoa mustaa (vaikka kuva valehtelee että olisi harmaa) muovia, tuommoinen rakennussaavi. Mustaa oltiin ajateltukin, siisti väri, joka sopii sekä tytölle että pojalle eikä jokainen paskaläikkä heti näy.
59842.jpg
Hieman huono kuva saranoista. Pronssinvärisiä 8kpl ruuveineen. Nämäkin oli Tarjoustalosta, siltä ostettiin lisäksi myös puisia pyykkipoikia ja minigrip-pusseja (ruuan pakastamiseen).
59841.jpg
Ja listaa yhteensä 16,8m! Oli 2,4metrin pätkissä joten jouduttiin pyytämään että Kodin Terrassa pätkäisevät 60cm päästä (kuvassa lyhyemmät pätkät). Muuten listat on sentin paksua ja 4cm leveää.
Kodin Terrasta ostettiin myös lisää lakkaa.
Nyt on sitten kaikki isommat rakennustarvikkeet ostettu (tosin muovilevyjä ei ole vielä maksettu), enään tarvitsee ostaa ruuveja+nauloja ja pieni pala verkkoa...ja varmaan jotain pientä vielä mutta kaikki suuret menoerät on menneet rakentamisen osalta. Ainoa isompi menoerä tulee starttiruokapakkauksesta mutta muuten pystyy jo aika hyvin sitten säästämään itse siilin hintaan.
 
Kävimme muuten Lahdessa lemmikkiliike Hopeakäpälässä ja siellä oli myytävänä valkovatsasiili, maksoi 400€, nukkui mökissä mielestäni liian pienessä häkissä (olisko ollut 80cm leveä, 50cm syvä ja 30cm korkea?) ei juoksupyörää eikä mahdollisuutta vapaaseen juoksenteluun. Kyselin sitten siitä ja sanoivat että on vuoden vanha ruotsista tullut...sukupuolta en muista, poika?.  Eivät kuulemma ehdi käsitellä ollenkaan kun nukkuu päivät ja liike on tottakai suljettu yöt....Mutta toivotaan että hänkin löytää hyvän kodin *lähettää onnentoivotukset pienelle siilille*
 
Niin ja tämmöisen ihanan silityskuvan löysin Tarjoustalosta! En kyllä paikkaa sille vielä tiedä mutta pakko se oli saada!
59868.jpg