Tässä olisi ensimmäiset suunnitelmat siilin talolle.
Pohjana toimii Ikean Gorm-hylly, sellainen löytyy meiltä kellarin häkkikomerosta (ostetaan sinne sitten uusi kun joskus taas mennään Ikeaan). ( http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=15&langId=-13&productId=25686 )
Hyllyn mitat: Korkeus 174cm, hyllyn leveys 77cm ja syvyys 51cm (jalat tekee pari senttiä lisää suuntaansa) Hyllyjä on yhteensä 4.
Vaneri kun on "kohtuukallista" ajattelimme näin alkuun pistää kaikki seinät verkkoa (tarkempi selvitys verkon laadusta, hinnasta yms. vielä kesken) ja lisäksi oveen tulee verkkoa. Sitten myöhemmin pistetään vaneria taka- ja sivuseinille. (Lisäksi häkki tehdään pääosin kerrostaloasuntomme sisällä joten vanerilevyjen sahaaminen/säilyttäminen täällä olisi aika homma =D )
 
 
48449.jpg
Tällaisen piirustelin ensimmäisenä mielikuvana talosta.
Talon edessä on aitaus, johon on käynti on alimmasta kerroksesta. Tässä piirroksessa on vielä enemmän mielikuvitusta kuin järkeilyä, kuten näkee alakerran ikkunoista ja ovesta =)
48446.jpg
Tässä sitten enemmän ajateltu versio.
Verrattuna edelliseen on pari eroa: ensinnäkin tässä vaiheessa mukaan tuli Gorm joten korkeutta tuli lisää. Alimman kerroksen alle tuli lisätilaa pihaan ja hyllyn päälle jäi tilaa tarvikelaatikoille. Oven ajattelin silti ulettaa myös aivan ylös jotta myöhemmin olisi mahdollista tehdä ylimääräinen huone "ullakko".
Eli kerroksittain alhaalta ylös:
-Piha : talon alle ulottuva piha, koko 77cm x ~120cm (riippuen talon sijoituspaikasta). Aitaus vaneria tai puurimoin vahvistettua verkkoa. Pohjana lattia (muovimattoa)
-WC/kylpyhuone: Hiekkalaatikko ja kylpyhiekkalaatikko
-Puuhakerros: Oikealla juoksupyörä ja vasen puoli jaettu kahdeksi eri kerrokseksi.
-Makuu- /ruokahuone: Pesä ja ruokakupit.
-Ullakko: Tarvikelaatikot (Siilillä ei siis pääsyä tänne)
48447.jpg
Tässä pihasta vielä. Aidan korkeus on nykyisissä suunnitelmissa 50cm.
48444.jpg
Tässä vielä mittakaavaan piirretty kuva (suunnilleen näkee suhteita.) Lisäksi tästä näkyvät huonekorkeudet. Tässä suunnitelmassa ruokahuone on erikseen ja puuhahuoneen alaosa yhtenäistä tilaa (alunperin erillinen juoksupyörähuone.)