Täällä ollaan elelty vallan rauhallista elämää, tuntuu että mistään ei vielä huomaa että Hebe olisi kantavana... Paino on noussut mutta niin vähän että siitä ei varmasti voi sanoa mitään, ainankaan näin aikaisessa vaiheessa.
 
Tänään tuli otettua Heben vaakahetken jälkeen muutama kuva ja niitä koneelle laittaessani huomasin että kamerassa oli muutama muukin otos joten nyt tuleekin pari vanhempaa ja perässä hieman tuoreempaa kuvasaalista.
 
953981.jpg
Hebe on "perinyt" kissojen entisen hiekkalaatikon itselleen, on ainankin tilaa missä kieriskellä! Kuvanottohetkellä laatikossa oli sekaisin ainankin kolmea eri kissanhiekkaa kun laitoin pussinpohjat vihdoin käyttöön =) Ja hyvin näytti kelpaavan neidille =)
 
953984.jpg
Reuna on vain hieman korkeahko Hebelle, olen tuohon kokeillut muutamaakin eri "porrasta", tällä hetkellä kokeilussa on tiili+puukalikkayhdistelmä mutta hyvällä tuurilla saan siihen lähiaikoina puusta tehdyt pikkuportaat =). Taidan kyllä ennen poikasten syntymää vaihtaa hiekkalaatikon takaisin kulmalaatikkoon, vie hieman vähemmän tilaa...
 
953989.jpg
Vielä yksi hyvä poseeraus hiekkiksessä!
 
953995.jpg
Kokeilimpa huvikseni jossain välissä pitää toista hiekkistä juoksupyörän vieressä ylimmässä kerroksessa mutta eihän siitä mitään tullut kun tämän jälkeen olivat KAIKKI kerrokset aivan hiekassa. Se kokeilu päättyi lyhyeen. Joskin tässä kokeilussa oli se hyvä puoli että Hebe teki ainankin puolet kakoistaan hiekkikseen pyörän sijasta! (Älkää kysykö mikä tuo valkoinen läikkä selässä on, minulla ei ole aavistustakaan, en ole moista nähnyt Hebellä, olisiko valotus tehnyt temppunsa? Saattaa myös olla että se on fleecen nukkaa....)
 
954001.jpg
Tässä näkymää Heben silmin uuteen luiskamateriaaliin. Heben ollessa treffeillä lakkasin luiskat ja päällystin ne kylpyhuoneisiin tarkoitetulla mattomateriaalilla, jossa itsessään on pikkupikku portaat kuin siilille suunniteltu!
 
954009.jpg
Tässä vielä saman orjien näkökulmasta. (Kumilanka oli väliaikainen ratkaisu, nykyään päälliset on kiinnitetty velcrolla.)
 
954013.jpg
Tästä saa paremman kuvan lakkapinnasta, myös juoksupyörän runko sai oman osansa, eipä tarvise olla niin huolissaan pissivaurioista ym. Juoksupyörän alle hankittiin muovitettua froteeta, joka onkin osoittautunut todella oivaksi materiaaliksi, joskin pyörä liikkuu sen päällä herkemmin kuin sanomalehden, tuppaa luisumaan päin seinää... Mutta sopivasti asetetuilla puukappaleilla ja retkipatjan palalla saa ihmeitä aikaan ;) (Ja orjien yöunet on taattu!)
 
954018.jpg
Tästä kuvasta alkaa tämäniltainen kuvasato. Hebe poseeraa pianolakatun läppärin päällä, tuli muuten aikas hieno heijastus, vaikka itse sanonkin! Tassut ovat kakkaiset mutta mitäs me pienistä, kyllä ne kylvyssä lähteen =).
 
954024.jpg
Jättikset maistuvat punnituksen jälkeen =) Tällä hetkellä Heben paino on noin  430g. Hyvin tuntuu neiti vielä pääsevän palloksi joten kovin paljoa ei tuosta painosta läskiä ole...
 
954028.jpg
"Hei, äläs nyt kokoaikaa kuvaa kun mä syön!"
 
954032.jpg
Lautanen pitää nuolla jos sieltä vaikka vielä jotain hyvää makua irtoaisi...
 
954034.jpg
Tulipas epäselvä =D Kun siilin jalat käy kuin tynnyrinpesijällä niin hankala ottaa tarkkaa kuvaa!
Porkkanoosi näkyy valokuvassa jostain syystä tarkemmin kuin luonnossa =) Ainankin neidille on ruoka maistunut! Vielä ei olla ruokamäärää lisätty sen erikoisemmin, ainoastaan kissanmaidonvastiketta on annettu joka toinen tai kolmas päivä ja raejuustoa muina päivinä. Lisäksi olen sekoittanut ruokaan jauhettua pirskattia noin 1/4 tbl päivässä. Laskettiin että tuolla annostuksella purkki riittää Hebelle 480päiväksi! Onneksi päiväystäkin riittää vuodelle 2009 asti, niin ei tarvise hetkeen ostaa uutta!
 
Tällä hetkellä talosta kuuluu raksujen naksutus ja ennustan että kohta juoksupyörän humina =) Nyt vaan toivotaan parasta kaikinpuolin =)