Outoa...
Ei tarvinnut ruokkia Hebeä.
Ei kuulu juoksupyörän ääntä. (Tosin ei sitä ainan tähän aikaan kuulukaan vielä).
Ei kuulu rapinaa eikä tassutusta.
Ihan hiljaista siilitalossa.
 
Hebe ei ole koskaan ollut vielä yötä pois kotoa, nyt on ensimmäinen yö ilman Hebeä kotona! Kuinka sitä saa unta ilman juoksupyörän hurinaa?
 
Hebe siis lähti treffeilleen tänään ja viipyy Tiitin luona kylässä sunnuntaihin asti.
Tiiti oli erittäin innostunut Heben seurasta, laulaminen alkoi jo kun kummatkin oli vielä orjiensa sylissä. Hebe sen sijaan tuhisi enimmäkseen (tiedä sitten johtuiko aikaisesta herätyksestä ja matkustamisesta, oudoista tuoksuista vai ahdistevasta miehestä vai mistä...) mutta antoi Tiitin nuuskia. Kiersivät kummatkin toisiaan takapuolia nuuskien ja hieman myöhemmin linnoittautuivat mökkiin.
Sitten loppui Heben tuhina hetkesi ja ilmiselvästi jotain hassua rapinaa ja kas: siellähän oltiin jo täydessä touhussa ja oltiin ehditty olla paikalla vasta puolisen tuntia! Toiveet ovat korkealla jos tätä tapahtuu vielä edes muutaman kerran viikonlopun aikana, viimeistään sunnuntaina saadaan tietää ovatko touhunneet enemmänkin ;)
 
Nyt viikonlopun aikana olisi tarkoitus tehdä Heben talossa suursiivous. Kaikki pinnat puhdistetaan ja juoksupyöränkin pistän osiin ja teen sille perusteellisen putsauksen.
Lisäksi luiskat saavat uudet liukuesteet ja pinnalleen kerroksen siiliystävällistä lakkaa (samaa, jota käytin Heben edellisessä talossa ja "hirsitalo"-mökissä, siitä ei ole tullut mitään oireita ja on toiminut todella hyvin.)
Lisäksi teen totaalisen inventaarion Heben yläkaapille, johon on lisätty viimeaikoina....no kaikkea eläintentavaraa.... Jos sinne saisi vaikka jonkun järjestyksen aikaan, pitäisi keittiöstäkin saada pois edes jotain eläintentavaraa...
 
Nyt vain jännittämään tuoko Hebe treffeiltä "tuliaisia" reilun kuukauden päästä ;)