Tartuimpa sitten talon siivouksen päätteksi kameraan ja tässä hieman tuloksia:
119723.jpg
"Oliko ihan pakko herättää...."
119713.jpg
Hieman kuvia talosta nykyisellään, järjestys on muuttunut jonkin verran kun on käytäntö tuonut esiin paremman järjestyksen. Tässäpä samalla piilokuva, kymmenen pistettä ja siilimerkki jos löytää pienen siilin takapuolen.
119715.jpg
Maitotölkki oli aluksi suuri pelon aihe, sitä piti juosta karkuun aluksi mutta nyt siellä jopa nukutaan =D Hyvin mahtuu Hebe nukkumaan tölkkiin, pitää vaan katsella ettei kasva siitä ulos.
Kuva-arvoitus, mikä puuttuu kuvasta? Aivan oikein...en sitten tajunnut luiskaa laittaa paikoilleen ennen kuvan ottoa...Tässä on juuri putsattu talo, uusi sanomalehtikin pohjalla =) Lämpömittarinkin on Hebe saanut, tuossa oli paras paikka (ainankin minun mielestä), niin talon keskellä kuin vain mahdollista. Viime päivinä näyttänyt aika tasaisesti 25-28astetta. Onneksi taloon ei paista aurinko, on varjossa koko päivän.
119716.jpg
Entinen WC-kerros on nyt "olohuone". Oikealla oleva maitötölkki loiventaa luiskan kulmaa kun tuntui olevan liian jyrkkä (vaikkakin kyllä Hebe siitä ylös meni!)
119717.jpg
Tässäpä vielä kuva hienosta siilikortista, jonka saimme miehen isältä alkuviikosta =) Siitä tuli kiva taulu Hebelle!
119719.jpg
Hiekkiskerros sijaitsee nykyään alimpana, näin hiekka ei kulkeudu muihin kerroksiin. Fleece alla vielä helpottaa siivousta. Juuri siivottuna kehtaa ottaa kuvaakin, tavallisesti täällä on hiekkaa joka kolossa. Kakkaa löytyi täältä ensimmäisen kerran tänään! (jos ei oteta lukuun minun hiekkikseen laittamiani "vinkkejä") Tosin se ei löytynyt hiekkiksestä vaan chinchillahiekkalaatikon (karkkiloota) päältä! Siellä oli sievästi kolme pientä kakkaa.... Ne tosin taitavat olla tippuneet ylemmästä kerroksesta juoksupyörän luota..=D
119722.jpg
Tässäpä vielä kuva talon oven lukituksesta. Löysimme kaupasta tämmöiset kätevät lukot, jotka on tarkoitettu lapsilukoiksi kaapin oviin. Kiinnitys näissä oli tarroilla ja tuntuvat tosi hyviltä.
119725.jpg
Mutta sitten takaisin itse asiaan. =) Kädessä ei Hebe malta olla kovin pitkään jos itse saa valita. Käsivarsia pitkin on hyvä kiivetä vaikka niskaan asti.
119724.jpg
Tämä ergonomisesti suunniteltu kuppi-istuin sopii täydellisti jokaisen siilin pepulle. Vakiovarusteina lämmitys mukavassa 37asteessa ja vaaleanpunainen nahkaverhoilu. Lisävarusteina mm. kangasverhoilu (irroitettava, alla vakionahkaverhoilu). Helppo pestä ja hoitaa, vain saippuaa, vettä ja silloin tällöin tilkka rasvaa ja istuin kestää käyttökuntoisen kymmeniä vuosia!
119727.jpg
Aika vaikea ottaa kuvaa siilistä joka meinaa syödä kameran =D
119728.jpg
Huomatkaa ovela katse, näyttää kuin Hebe mietti seuraavaa siirtoa...
119731.jpg
Juoksupyörässä juoksevasta siilistä on aika hankala ottaa kuvaa. Talossa on sen verran hämärää että pakko ottaa salamalla jotta kuva ylipäätään näkyy ja kun salama alkaa välkkyä Hebe lopettaa juoksemisen. Onnistuin saamaan kaksi hyvää juoksukuvaa, yhteensä taisin ottaa varmaan 25-30 kuvaa.
119732.jpg
Ja tässä tämä parempi (tosin juoksupyörä on vielä likainen....) Hyvin on itsetehty pyörä toiminut, ei pidä mitään ääntä talon ulkopuolelle ja sisälläkin lähinnä pieni huminan tyylinen ääni. Tassujen tepastus onkin sitten ihan eri asia ja sitä kuunteleekin mielellään. Yöllä jos herää vessaan niin melkein pitää käydä kurkkaamassa mitä Hebe puuhailee ja pari kertaa olen jäänyt hetkeksi juttelemaan Heben kanssa yöllä =)
119729.jpg
Hebe lähettää lämpimät kesäterkut kaikille blogin lukijoille sekä äidille, isälle + sisaruksille ympäri ämpäri Suomea!