Tässä ajattelin kertoa teillekin millaisia haaveita minulla on siiliasumuksen kanssa. Haaveet ovat erillisiä eli siis ei välttämättä yhdistettävissä =P
 
  • Siileillä (huom! monikko!) olisi oma huone, jossa kullakin olisi Gorm-hyllyn kokoinen oma asunto. Kaikista asunnoista olisi ovi ulos ja jokaisessa olisi aidattu piha. Talo sijaitsisivat huoneen reunoilla ja keskellä olisi yhteinen aidattu "puisto", jonne kukin pääsisi omasta pihastaan vuoropäivinä.
  • Siilin asumuksen ylimmästä kerroksesta lähtisi käytävä (seinällä kulkeva 15-20cm leveä puuhylly, jossa verkosta tehty seinä ja katto) joka johtaisi esim. keittiössä sijaitsevaan ruokailutilaan tai jopa vessassa olevaan hiekkishuoneeseen =D Käytävä voisi mennä joissain paikoissa jopa seinän läpi. (Ei ehkä toteutettavissa vuokrakerrostaloasunnossa...)
  • Makuukerroksen alla, n. 5-10cm, on hylly, jossa sijaitsee lämpötyyny (sellainen matelijamalli). Hylly on rei´itetty alapuolelta joten hohkaa lämpöä niin yläpuolella olevaan makuukerrokseen kuin alapuolella olevaan kerrokseen. (Tämä ehkä toteutuu sitten kun ostetaan ensi syksynä se lämpötyyny, voi olla että rakennamme hyllyn jo nyt ja poraamme samalla reiän seinävaneriin johtoa varten.)