Siiliyhdistyksen foorumilla Tiia kertoi 19.4. että MandyMayn pesästä oli kuulut "Piip"! Nyt täällä riemuitaan pienten syntymää! Ensi viikolla varmaan saa tietää lisää kun pesään voi kurkata.
 
Toinen syntymä tapahtui ihan täällä meillä: ensimmäinen koppis kuoriutui alienilaatikossa. Säikähdin sitä ensin kun meinasin vahingossa koskea siihen sormin...Mutta siellä se ollla möllötti, toivotaan että sille kuoriutuu pian kavereita ettei yksin tartte olla...
69159.jpg
Tässä hieman epätarkka kuva meidän ensimmäisestä koppiksesta. Väri tuommoinen hieman ruskehtava musta ja kokoakin kuvasta voi verrata tuohon munankennoon eli ei ihan kamalan suuri ole.
69162.jpg
Tässä vielä potretissa kaikki alienit ja koppis. Yhteensä alieneita on nyt paria vajaa 30 eli aika mukava määrä, toivotaan vielä että kaikki kuoriutuisivat.
Pakasti myös tänään nelisenkymentä muhkeaa matosta minigrip-pusseissa, saivat ensin herkutella viimeistä ateriaa puolen päivän ajan (neljän viljan hiutaleita, soijarouhetta, jauhettuja kissanraksuja ja porkkanaa).
Mutta eiköhän tästä tule hyvä farmi ainankin yhden siilin tarpeisiin!